Markedets bedste

Synsregler for forruder

Har du fået en skade på din forrude, er der en risiko for, at den er ulovlig at køre videre med. Derfor er det relevant at kende synsreglerne

Garanti i 2 år på reparation af stenslag

Får du repareret stenslag i din forrude hos os, giver vi 2 års garanti på reparationen. Vi bruger topmoderne udstyr og behandler din skade med største omhu og kan derfor give dig markedets bedste garanti på din stenslagsreparation. Garantien betyder, at hvis dit stenslag begynder at løbe indenfor 2 år, refunderer vi prisen for stenslagsreparationen, hvis du får ruden skiftet hos os. Husk altid at gemme din faktura, da den skal fremvises i tilfælde af at du benytter dig af vores garanti.

Livslang tæthedsgaranti ved udskiftning af forrude

Hos os bliver hvert eneste rudeskift udført professionelt med største omhu. Derfor leveres vores rudeskift med markedets bedste garanti. Vores tæthedsgaranti gælder i hele bilens levetid medmindre, der klart kan dokumenteres indefra kommende rust, som ikke har været synlig på monteringstidspunktet. Garantibeviset udstedes efter rudeskiftet – klar til bilens servicemappe, så eventuelle fremtidige ejere også kan få vished om, at du har passet godt på din bil.

Synsregler for forruder

En almindelig personbil skal synes første gang, når den er fire år gammel. Herefter skal den synes hvert andet år. Bilen bliver indkaldt til syn otte uger, inden bil skal være synet og godkendt.

Synsreglerne for din forrude er, at der er to felter, der tages i betragtning under bilsynet. Det ene er indenfor viskerfeltet. Skader i dette felt kræver både udbedring og omsyn. Det andet felt, udenfor viskerfeltet, kræver udbedring men ikke omsyn. Har ruden derudover stenslag, revner, slidmærker mm., anses de som fejl, hvis de hæmmer udsynet. Dette er op til synsmanden.

Har du været uheldig og fået et stenslag eller en revne i din forrude, og er revnen gået igennem begge lag glas, skal ruden repareres af en professionel for at kunne gå igennem syn.

Bilens forrude er opdelt i 3 områder, her på billedet vist som A – B – C

synsregler for bilens forruder

Regler for stenslag

Stenslag i det primære synsfelt (A) må ikke være over 3 mm i diameter. I det sekundære synsfelt (B) kan stenslaget som maksimum være 10 mm i diameter. I hele passager synsfeltet (C) bør stenslaget maksimalt være 30 mm i diameter. Er der mere end 1 stenslag i din forrude, vil stenslagene blive vurderet separat i forhold til det gældende område.

Regler for revner

For revner i forruden gælder følgende regler. I det primære synsfelt lige over styretøjet (A) må revnen ikke være over 3 mm. I det sekundære synsfelt (B) må revnen maksimalt være 50 mm. I hele passager synsfeltet (C) må revner i forruden ikke overskride 150 mm.

Ridser og mattering

Er der ridser eller matteringer i det primære synsfelt (A), som kan have indflydelse på udsynet, vil dette som hovedregel medføre, at bilen ikke kan synes.

“Hos ST Bilruder har vi en klar strategi om 100% kundetilfredshed.
Det får vi ved at overholde alle aftaler,
og fordi vi leverer kvalitetsarbejde... hver gang” 

"Er super tilfreds. Min bilrude blev skiftet hurtigt og effektiv, samt service helt i top. Vil klart anbefale til andre."

Louise

Vejle

“kan klart anbefales, veludført, og fin
service med mobiludrykning,
til en fornuftig pris!”

Herluf

Esbjerg

“hurtig kontakt og rigtig god service
kan kun anbefale dem
og så er de også billig.”

Karin

Horsens

"Fantastisk pris, god service og virkelig en rar person der laver ruden.
jeg vil helt sikkert anbefale dem til venner og familie."

Laura

Århus

"Super godt firma og altid god betjening.
Kan varmt anbefales
hvis man mangler en til at
skifte rude eller rep. af stenslag."

Svend Aage

Kolding

"Kan kun sige hurtig Service ,
kvalitet og billigt super godt, her kommer jeg gerne igen👌
de klarede alt med min forsikring"

Lone

Høruphav

Kontakt os

Vores værksted

Ødisvej 11
6580 Vamdrup

Åbningstider

Mandag  7.30 - 16.30
Tirsdag  7.30 - 16.30
Onsdag  7.30 - 16.30
Torsdag  7.30 - 16.30
Fredag    7.30 - 16.30

Du kan nemt udfylde vores online formular for reparation af stenslag. Klik på knappen herunder, udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for nærmere aftale.

Skal vi kontakte dig for en aftale omkring udskiftning af bilruder. Klik på knappen herunder, udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for nærmere aftale.