fbpx

Mobilt værksted

De fleste reparationer af stenslag og rudeskift udfører vi mobilt, dvs. at vi kommer til dig med vores rullende værksted.

Nemt og hurtigt

Hvis vi skal skifte din forrude eller reparere dit stenslag med vores mobilservice, kan reparationen udføres på din privatadresse, din arbejdsplads eller et andet sted der passer dig. Når du udfylder kontaktformularen, skriver du blot, hvor du ønsker arbejdet udført.

Her kører vi 

Vi kører i hele Sydjylland, Vestfyn og derudover også helt op til Horsens. Dog kun brofaste øer.
Vedrørende ikke-brofaste øer og samarbejdsaftaler bedes du kontakte os.

Vi udfører reparationer i Syddanmark med undtagelse af ØstFyn

Krav for mobil service

Når du benytter dig af vores mobile service ved rudeskift, stiller vi et enkelt krav til dig som kunde. For at vi kan udføre et rudeskift, skal der være god plads rundt om bilen. Der skal være minimum 1,20 meter til begge sider, samt 2,40 meter foran bilen.
Ved stenslagsreparationer kan pladskravene halveres.

Vi foretrækker altid at skifte ruder og reparere stenslag udendørs. Dog kan dette kun lade sig gøre, hvis det er tørvejr. Derfor spørger vi altid om mulighed for overdækning. Har du ikke mulighed for overdækning, skal du være opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at booke en ny tid i tilfælde af nedbør.

Kontakt os

+45 51 95 60 71

Vores værksted

Ødisvej 11
6580 Vamdrup

Email

kontakt@stbilruder.dk

Åbningstider

Mandag  7.30 - 16.30
Tirsdag  7.30 - 16.30
Onsdag  7.30 - 16.30
Torsdag  7.30 - 16.30
Fredag    7.30 - 16.30

Du kan nemt udfylde vores online formular for reparation af stenslag. Klik på knappen herunder, udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for nærmere aftale.

Skal vi kontakte dig for en aftale omkring udskiftning af bilruder. Klik på knappen herunder, udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer for nærmere aftale.

Find os her

Ødisvej 11
6580 Vamdrup

Ring til os

+45 5195 6071

Skriv til os

kontakt@stbilruder.dk

Følg os

På Facebook

Følg os

på LinkedIn